Abbe sången!

En sång som jag skrev när vi kom hem till Abbe efter en "UTGÅNG"!!! Den är helt improviserad.

/Christoffer


Köpte ny bräda!

SCHÖN FI FAN!

Hämtar ut den nästa vecka. XOXO

/Christoffer


Leta spots!

Tänk om man hade samma väder och samma möjlighet tills spots här i Uppsala, fan vad man skulle må då!!

/Christoffer


plopp

pratar med gabb

amerikas värsta tänder lr vad fan det var!?!??!

blir så jävla avskräckt!!1 en brud som käkar minst ett paket socker i vekckan. och hon höll på att ta förlora tänderna när honvar 16?!??! vad fan gör jag uppe nu!?!

Fittkramp.se






Smarrig Video!


Beef!

Philip och Tim tjivades igår, philip bad om ursäkt på facebook.
Philip Törnblom February 27 at 2:10am 
förlåt verkligen fan asså. jag ville iteng lra dig ledsen eller arg, fan jag gillar dig
du är min favorit jesusbarn i hela värlen, låt dig aldrig bli korsfärst fan

du är min favorit jesusbarn i hela värlen, låt dig aldrig bli korsfärst fan.

du är påvens frälsning till mig, satan är i stan rädda mig aaaaaaaaaaaaah förlåt fan.

verkligen jag hann med bussen det var tack favre dig och gud jag ska gå i kyrkan på söndag.

gå med mig. sjag ksa sklbi fräslt ahhahahah fan-

förlåt verkligen jag flrstår inte, växterna behölvde vatten INGET FEL. tänk på barnen i afrika och kina VAD SKULLED ET GÖRA UTAN RIS?

just det heja jesus, heja döden, heja knark, helja tim, heja alkohol.

förlåt fan jag tänk det som gångerna jag räddat dig, fråne lin med vodkan hos olivia fan asså

jag vill inte att du ska vara arg. mazeltov. tänlk på framtiden!!!!

som i goethes faust någon måste sälja själen till djöuvlen jag är din mefisto, men i slutet vblir allt gott

tim. skate snart. lär mig dina konster. lär mig. hejdå flrkpt. jag ököksjar dig. iottlial är bra, hälsa. tack ni är bäst. hejdå alla öveäön i skogen säger hatt jag ska lyckas. jag älksar er.


Våran vän Sebastian Forsberg!

En vän, en snabb och flexibel vän som går genom våra hjärtan. Han följer en kärlekens stig, han följer en stig som liknar en gubbe vars hjärta har gräs. Han ställer alltid upp och ger oss hopp, hopp som vi alltid förlorar men han vinner igen. Han ger oss björnar när vi igentligen bara kräver räv. Han är stor med ett hjärta av guld, guld som han vill dela med sig till oss. Han dricker öl och skojar jämt, han ger oss skratt och hoppar högt. En kille på en bräda av träd, han har sin bästa flickvän där han sprider sin säd. Tillsammans är dom ett team av själ, Kärlek dom ger oss alltid väl. Vi vill ge dig denna text av diamant och vi hoppas du växer upp till en mutant. Vi älskar dig våran bästa vän, Du,jag(Gabba), abbe, tim och abba vi är ett team av män.

HAHA!

Haha okej vi tänkte inte på detta när vi började kalla honom "HUGO"! Men kolla så jävla lik han är den gamla seriefiguren HUGO!!!!!!!!!!!!!!!!

Två bilder på kvällen!

Jag, Abba och Abbe drog ner på Uppsala staden och gjorde staden. Vi attackerade föremål med snöbollar och snubben i mitten på bilden blev våran domare. Vi kallade honom Hugo och han kallade allt och alla "FITTHOROR"
Haha sen skulle vi gå hem och då fick vi med oss tre gina tricot reklam affischer i storlek 1,5x4 m.

Vill ni spåra?

Lyssna!!!!!!!!!!!!!!!!! ^DE SPÅRER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ottilia & Eli gästbloggar!!

Vi kom inte till vaksala torg för Tim nämnde fel borg, nu är vi i en lägenhet med eldstad och brännved. Nu ser vi pansarbeklädda män jaga puck, för sveriges förlust ger vi en stor suck. Män som dricker öl och skriker ELK, Philip är lång som en blomstjälk. Ett två, rimma på, tre fyr Tim spyr, fem sex, sväljer kex, sju ått svälja spott,nio tio, sno en hemmabio, elva tolv, torka golv, tretton fjorton,eeeta myrer.

Tim Gästbloggar!!

alkhohol¨åt skogen. hittade dig på krogen din mamma sög din pappa dög. Kom ihåg mej för den jag är älskar dig dit sär. följ mig i o ändlighet din pappa vet. du vet vem jag är du vet att jag är här du kom jag kom vi båda kom chvi...följde dom. jag älskar dig önskAAR Du var tjej hej. kvinnan i miktt liv var inte det jag trodde men var det endå det du företspåde haha jag antar tt det är nu jag slutar hoppass att vi slutar tjutar för du vet att jag är det vi tror jag är puss.

Auf Deutsch med Philip

Ihre Haare ist rot, genau wie Liebe. Ihre Augen sind Braune, genau wie die Erde. Sie hat sehr Toll Stihlisch. Die grosste Brüste der Welt. Nä, nu får det räcka med kärleksbrev från Gabba till Lisa på tyska. Lisa du får själv försöka att lista ut vad det betyder, men det kommer från den delen av Gabbas hjärta som är mest svåråtkomligt. Shu föfan /Philip & Gabba

Abba Gästblöggar igen!

dem stora dikternas man!! 5 små pojkar i en soffa se på tv ölen klunkas ner vi känner oss... SPÅRADE!!!! fet spårad fest vi är fett taggade, sjukt peppade och vi gillar LÄÄÄÄÄÄGET!!!! gabbabbabbe och tim och philip. så ska det va! sebbe får inte vara med. // bimboabba.blogg.se :'(

Abbe fucking gästbloggar

Hej alla bloggfanz!
Idag var jag i Kungsberget och gled lite queer. Skriv in det på T9 så fattar ni vad jag menar. Bra skit eller hur. Ja. Jag svarde så ni slipper. Vi sitter och kollar på Finland när de får råspö. Fan vad skönt. Sverige har ju iofs gett finland en bronsmedalj. Illa. Dåligt. Sämst. Fan vad sur jag blev.
skitsamma. Vi kollar på hocket och ottilia är på väg hit och tim ska ringa henne just nu. Han sa vaksala vilket är totalfel. FAIL. FAIL is the shit. FITS kolla efter den.
Over and out //Abbelito

Haha

Hälsningsfisk

Förklaring: Tjejen stoppar strax innan sex in en Guldfisk i kissen ,men låter stjärtfenan sticka ut.När hon tar av sig trosorna får killen en mycket trevlig Vinkevink som välkomsthälsning.Killen visar lämpligen sin uppskattning genom att suga ur fisken,sväljer den och ropar Sushi!!!

Roliga Bilder!!




Klicka på bilden för att se större version!

ÄVENTYR!!!

På tisdag ska jag och Christoffer åka på äventyr neråt i landet!!! Sova på vandrarhem och grejer! NIICE!!

/ Lisa

Epilator!!

Lisa gick bananaz på mig med sin epilator! FY FAN!!!! Hon skulle "epilera" mitt pubis, det gjorde så jävla ont och hon kör med den där maskinen hela tiden. Hur fan står hon ut?! Ni vet väl vad en epilator är? Annars kan jag berätta - Det är en maskin som sliter loss håret från roten! Jag har tatuerat mig rätt mycket och det är fan i klass med att tatuera sig.

/Christoffer


??

Är det bögigt för killar att äta en banan?

/Christoffer

Världens tröttaste kille!

Drar till Enköping imorgon och skejtar. Han som har hand om hallen kallas för Bulten och är världens tröttaste kille haha. Han har typ grågrön hy och världens ringar under ögonen. Han går alltid omkring som en zombie i hallen och gör skumma saker. Nu ska vi hyra hallen imorgon och måste ringa honom. Problemet är bara att ingen vill ringa Bulten, alla är rädda för honom, så kom igen nu! Vem ställer upp och ringer Bulten?
/Christoffer

Film och popcorn

Jag och Christoffer ska lägga oss i sängen, äta popcorn och mysa framför någon Disneyfilm. Dock så tror jag att jag kommer hinna äta upp alla popcorn innan vi satt på en film......

Man borde skjuta damer i päls..

Eftersom det är lagligt för dom att låta någon annan slakta ett djur för pälsen så borde det var lagligt att SKJUTA ner kärringjävlarna och ta deras päls. Är man med i leken för man leken tåla brukar man väl säga. Nej men jag stör mig på pälsdamer bara. Jag är inte militantvegan eller så. Jag har dock varit vegetarian i flera år, men icke längre. Nu äter jag kött som en riktig tyrannosarous!
/Christoffer

Folk gör vad som helst för att få läsare..

Men värst är nog den här

!?!?!?!?!?!?

EMRM...

/ Lisa

Bilder från mobilen

Åkte med Antons båt i sommras när vi var ute på Blidö.

Fina flickor i båten.

Jag åkte med när Abbe och Gabba jobbade. Kommer en liten rolig film ifrån det snart.

Promenix med Fonzo. Det är han som bestämmer!

Fonzo ligger och kollar på när.....

Husse plockar upp hans skitkorvar!!

Lite blandade bilder

BHTH

Smygbilder på Gabba

Design Simon och Thomas hundar. (haha)

En frussen Gabba

Sebbe med Jeanettes gamla extensions.

Jag fick i uppgift på Lekia (leksaksaffär) att inreda toaletten med Hello Kitty prylar som fanns ute i butiken.

Lisa     <3     Christoffer

Såg en person som köpte 6 stora köttbitar, om inte mer!?, på ICA.

Avslutar med en snygg bild på älsklingen!

/ Lisa

 


Jag älskar att laga mat!







/ kocken Lisa

Food!

Nu ska jag och min syster åka iväg till affären och inhandla dagens middag! Det blir kassler med en röra som vi vanligtvis brukar ha på Herrgårdskyckligfilé. Till det blir det en stor sallad! Det bara kurrar i magen av att skriva om mat. Har bara druckit lite hallonmilkshake idag, inte bra av mig! Lägger kanske upp recept och bilder i bloggen.
Medan så kan ni spana in vår matlagningsblogg!

Tryck på bilden eller här för att komma dit!

/ Lisa

Bloggdesign

Åhhh, jag är så sugen på att göra en bloggdesign!! Någon som är sugen på en ny!? Eller kanske helt enkelt att skaffa en blogg! Come on!!
/ Lisa

Lite goda klipp!


Haha FAIL!

HAHAHA!

 


Blö

Ligger i sängen redo för att sova men har ett problem, jag kan inte somna. Det snurrar helt enkelt runt alldeles för mycket tankar i mitt huvud. Det är Framtiden. Jag vet, jag tänker för mycket, men det är svårt när man väl har börjat.
Jobb - pengar?
Kärkek?
Vänner?
Boende?
Plugga?
Familj?
OSVOSVOSV!!
Men man får helt enkelt ta allt som det kommer, finns ju inget att göra åt saken. Fast vissa saker kan man ju påverka, om man har ork och lust. Det här är nog det djupaste, och tråkigaste, inlägget som kommer att skrivas på denna blogg. haha.
/ Lisa



Fan...

Insåg nyss att jag har supit sönder min kamera. Det suger!!
/Lisa

SAKNAR!!

Åhh vad jag saknar Pelle min systers barn. Han fyller ett år om två månader, hur kan tiden gå så fort!? Förhoppningavis så ska vi åka ner och hälsa på dem innan dess!!

Jag ska lära honom allt jag kan!!! <3

/ Lisa


Haha, hur dum får man vara!?

Rökt på haschet – gick till polisen

Flickvännen blev en delfin.

Då slog 26-åringen pipan i bordet.

Och gick till polisen med det dåliga haschet.

Rutten mat, spruckna skor och loppätna charterhotell. Det mesta går att reklamera.

Men dåligt knark?

”Är missnöjd”

I torsdags klev en 26-årig man in på polishuset i Eslöv, skriver tidningen Skånska Dagbladet.

– Jag är missnöjd med haschet jag inhandlat, sa han.

Inför ögonen på de häpna poliserna berättade han att han hade rökt hasch i tio år, men kände sig rökt på den senaste leveransen.

Varpå han tog fram en provbit som han ville få analyserad.

Enligt Skånskan ska 26-åringen efter några bloss kastats in i en mardröm, en hallucinatorisk upplevelse han själv misstänker beror på att haschet preparerats med LSD.

Haschrökare.

Dålig i två dagar

Tv:n började tala med honom. Flickvännen blev en delfin.

Först efter två dagar blev han någorlunda normal igen.

– Möjligen kan det räknas som misshandel om det visar sig att haschet spetsats med LSD, säger Mats G Odestål på Eslövpolisen till Skånskan.

Källa: Aftonbladet

/ Lisa


Haha!

HAHA! Ta mina barn, min hund men RÖR INTE DRUVAN!!!!!!!!!

/Christoffer


Beach Barcelona 09

När jag och mina kompisar var i spanien i sommras så besökte vi Barcelona 4 dagar, där hittade vi den här killen på beachen!!!

/Christoffer


Världens roligaste bild!

HAHA fy fan vad jag garvar varje gång jag kliver in i en hiss och denna bild finns. Hahaha jag kan lägga mig ner i hissen och garva. Första gången jag såg den var för ett par år sen hemma i Abbes hiss! Han visade mig den och jag stod och garvade i säkert 15 min. Den är så jävla rolig, så jävla dum och så jävla tjock/bromsad! 10 poäng.

/Christoffer


Imorgon börjar...

Jag som gitarrlärare för förskolelärare. Ska bli skitkul, känner att min största svaghet är pedagogiken. Men den är inte så jävla illa ändå, min styrka är nog mina tekniska gitarrskills och min humoristiska sida! Aja nu har vi 10 lektioner framför oss som kommer bli skitroliga. Detta ska verkligen bli en erfarenhet!
/Christoffer

Öl-låten

Hittade världens bästa låt! Den handlar om massa olika ölsorter.


Peggy Peggylito!

Fyfan vad hon höll på inatt, jag blev galen. Så hon fick sova i gästrummet. Hon höll på att gräva och promenera i hjulet, ja hon är lite gammal så hon springer inte så fort, men illa som fan lät det.

Det är Skönheten och Odjuret i bakgrunden, dock så är bandet helt fuckat så det låter mindre bra... Vi Satte upp massa popcorn lite här och var i buren som hon kämpade med att få bort, fast hann inte få det på film!

/ Lisa


Åsnespelet!

JAG VANN! Igen, jag brukar vinna när vi kör det hemma hos Lisa. Ge mig ett stort jävla grattis i kommentatorfältet!
Ni vet väl hur det går till? Det är ett kortspel iaf! Googla skiten om ni inte vet hur det går till.

/Christoffer

Sexade nyss..

Försökte göra ett barn, en hund och en katt! Får se hur det går med den saken!
/Christoffer

Videoblogg2


Myyyyys <3


FYYYYYYY FAAAAAN SVERIGE!!!!

Okej fine vi vann idag, men jävlar det var inget snyggt spel sverige bjöd på. Vitryssland är inte heller något dåligt lag men vi ska fan vinna mot dom(Det gjorde vi också, men det var fan osäkert ett tag)! Henke stod inte i mål, helvetes piss också! Han satt i studion och glassade, skönt för honom men han ska fan stå mot finland! Aja Sverige förtjänar inga franska lyxluder på hotellrummet efter den här matchen iaf!

Låt oss ha denna match i tankarna när vi möter Finland om 2 dagar!!


Ni kommer väl ihåg?

Ni kommer väl ihåg förra gången vi mötte vitryssland?! När pissludret Tommy Salo fick för sig att hoppa på ett ganska enkelt skott. ja då förlorade vi mot vitryssland. Men inte ikväll! Nu står världens koolaste målvakt - HENRIK LUNDQVIST!! Aja kolla på den här rövvideon nu och så tar vi revansch ikväll!


Vitryssland - Sverige!

Och så var det hockey ikväll igen! Denna gång kollar vi inte hemma hos abbe utan hemma hos Lisa! Heja sverige fifan!

Skejtsugen..

Jag är så jävla skejtsugen men alla verkar bara ha flytt landet eller är och åker skidor! Fy fan, vad ska man göra nu istället?! Ge mig tips!
/Christoffer

Videoblogg1


Sjuklingar

Vi ligger här i sängen och är sjuka. Christoffer ligger och sprattlar eftersom han håller på att somna. Själv så ligger jag fullt påklädd med halsduk under täcket men fryser i alla fall, lite skumt det där! Läser massa om olika förlossningsmetoder. Fan, allt mitt snack om gravidbloggar och sånt kan ju få folk att tro att jag är gravid, men det är jag inte! Jag tycker bara att det är väldigt intressant. Läste om en förlossningsmetod som heter dykmetoden som någon surfare "kom på".

"En tre meter hög våg tog tag i henne som om hon vore ett sandkorn. En enda tanke kom över henne: ”Gör ingenting!”. Hon satte sitt hopp till att hon skulle överleva om hon bara följde med. Cayenne förstod att hon skulle dö bara hon rörde sig minsta millimeter. Stranden var totalt öde, det fanns ingen annan som kunde rädda henne än hon själv. Tio år senare fick hon vad man kan kalla en uppenbarelse, som ville att hon skulle börja använda sig av sin dramatiska upplevelse i sitt arbete som barnmorska. Det fungerade på första försöket."

Snart ska vi kolla på Tarzan och sen ikväll ska jag söka jobb så gott som det går!

/ Lisa


Peggy får skinka!

Plötsligt blir hon ett minirovdjur, sliter och drar i skinkbiten som den vore ett offer! Bra skit, jag tyckte jag såg lite blod skvättas tom.
/Christoffer

Abba Gästblöggar!

Jag är bäst på worms... dAMER FÅR INTE TACKLAS.
KILL hockey boom. stäng dörren. nolla!!!!!!!!
knap knap.
den luktar godis.
4 små människor i den stora lägenheten.
Med 1 tv och chips.
alla är fula och luktar häst men alla är sig själva.
du
jag
vi
usch! 3...2...1
alla små fåglar flyger så fint... fåren simar i dammen
OCH
...nej
// bimboabba.blogg.se

OUUUPPPPSALAA

Nu drar vi in till Uppsala till Abbelito! Orkar egentligen inte men det är skitsamma. Har sökt jobb idag och varit duktig.
Puss Lisa

Lisa...

Och jag älskar Lisa ännu mer! Jag är också helt besatt, jag mår bara inte dåligt över det som hon gör haha.
/Christoffer

JAG ÄR SÅ JÄVLA ARG....

På Christoffer!!!!!
Eftersom jag älskar honom för mycket!!!
Jag är helt besatt av honom, klarar mig inte utan honom!!!!!!!!!!!!!!!
Vill inte vara så här beroende av en person:(
Bajsblöja
Lisa

SUCCE!

Fan blir det sk8 i Enköping imorgon?!?! Vi får se, jag har frågat Abba, Abbe, Tim, Rocky och Ralle!! Nu väntar jag bara på ett svar! Vore så jävla sjyst att dra iväg imorgon.
/Christoffer

Klippa jeansen till shorts!

Ni vet förut hur jävla smart ni tyckte jag var när jag KLÖPP hål i jeansen för att förnya dom! Nu ska jag ta det ett steg längre och klippa dom till shorts. Det kommer passa som fan till mina kneehigh som jag ääääälskar!! MOTHA FACKING XOXOXOXO!
/Christoffer

Dagens Magic

(Gabba låter jävlig skitnödig, men för er som undrar så har han redan bajsat ett lass idag! / Lisa)


Mamma/gravidbloggar

Jag har följt några mamma/gravidbloggar men den enda bra är fan Katrin Zytomierskas!! Hon är grym!
Någon som har tips på en annan bra mamma/gravidblogg?
XOXOXOXOX / Lisa

Disneyfilmer

Vi har kommit in i ett Disneyfilms maraton. Just nu ligger vi och kollar på Mulan.

Andra filmer vi har sett är Lejonkungen

och Herkules!


BALLS

Ibland brukat jag ta tag i Christoffers BOLLLS så han inte kan röra sig. För då hörrni, då gör det ont!! MOHAHA
/Lisa

Bloggbråk

Christoffer tjatar hela tiden om att vi borde bloggbråka med en annan blogg. Någon frivillig?
/Lisa

Nös 5 ggr..

Var av en visst kom med på film!!


Felfritt i sverige?

När man kollar såna här dokumentärer om barn som föds med extra kroppsdelar osv så verkar alla finnas i indien eller afrika. Men det är ju ganska självklart, barn som föds med fel där har ju inte turen att kunna operera bort det direkt vid födseln. Det finns inga pengar i dom byarna, finns ju knappt sjukhus. Skillnad i sverige, där vi kan ta tag i problemet direkt. Det måste ju födas såna där bläckfiskungar här i långa landet falukorv!!


Tänk vilken jävla superhjälte hon skulle bli när hon blir stor!

/Christoffer


kontrast!

Lisa söker jobb och jag slår mig ner i soffan och kollar dokumentären om "Flickan med 4 armar" ALLTSÅ kort och gott: OCTOPUSLADY!! Vilken jävla killer jag är, jag sitter i soffan och blir allmänbildad och Lisa söker jobb. Vad hade ni valt att göra?
/Christoffer

Här kommer lite bilder på skit vi köpt idag!

Mina kneehigh, och Lisa spänner i bakgrunden.

Some Pose and some stomach

Lite Pose och lite mage, igen.

KRAMAZZZ!


SO FACKING IN LOVE!

XOXOXOXOXOXOXOXOX!! Fuckerz..


Bloggdesign

Ifall någon är intresserad av att få hjälp med designen på sin blogg så hjälper jag gärna till!
Så det är bara att hojta!!!
/ Lisa

Bananas

Har shoppat som en tok idag så nu jävlar blir det till att söka massa jobb!!! Någon som har förslag på något ställe där det söker?? :) TACKSAM FÖR SVAR!!!!! Belönas med en länk till din/er blogg!!!
XOXOXOXOXOX / Lisa

Hej era små ollon!

Idag har jag, Abbe och Lisa SHOPPAT! FIFAN! För det första så tänkte jag på den där jävla rövmusiken dom spelar inne på gina tricot, jag höll på gräva ner mig ett tag där när Lisa prövade 1000 saker! Lisa köpte för övrigt AS-SNYGGA saker. Abbe köpte en plånbok och någon jäkla mössa! JAG köpte kneehigh strumpor och ett linne, så jävla old skool med kneehigh strumpor! Ni ska fan få se bilder ikväll... För det andra så är jag pisstrött, rövslut och happy!

Sitter och tänker vilka...

mina favoritskejtare är! Jag har några självklara och några nykomlingar!

1. Jim Greco - Har den skönaste stilen och är så jävla clean!
2. Ali Boulala - Så jävla rå, skönt att han är svensk.
3. Sammy Baca (NY) - Haha Sebbe visade honom mig för några dagar sen och jag blev kär! Kollar alltid youtube!
4. Dustin Dollin - Fack yeah!
5. Louie Barletta - Rolig och duktig som fan!





Somnade, fifan..

Skulle kolla på den där dokumentären om syskon som hade sex med varandra och levde som par. Äckligt som fan men hörde att en av advokaterna sa att maxstraffet är livstids fängelse, va fan?! Är inte det lite väl hårt? Dom är ju uppenbart inte helt friska är det inte bättre då att försöka hjälpa dom med terapi osv. Aja skitsamma, jag såg inte så mycket, jag somnade..
/Christoffer

Min flickvän är ett lejon!

Vi skulle steka entrecote och så frågar Lisas mamma hur väl stekta vi vill ha dom! Lisa låter sin bit stekas i 15 sek innan hon tar fram köttkniven och vrålar "Öh fu fan! Nu är den blodig och klar!".

/Christoffer

Vad blir det för mat idag?

Har du ingen matfantasi idag? Spana då in vår matblogg för lite inspiration!!


Entrecote

Nu ska vi laga mat. Entrecote med potatisgratäng och beasås!!! Riktig jävla måndagsmat må jag säga!

/Lisa



Peggy

 

I morgon åker Cam och Seb till Dubai, jävla skitungar!!!! Så Peggy är här hos oss och hon stormtrivs! Hon älskar solrosfrön har jag kommit fram till.
/Lisa

Dagens Magic


Är sjuk!

Ligger i sängen och kollar Sammy Baca, jag fiser och Lisa luktar..

/Christoffer


Live från sängen


VÄLKOMMEN TILL HARBO PEGGY!!!

Nu har Peggy kommit för att bo hos oss här i Harbo i två veckor, hålan alla måste besöka någon gång i livet...................





XOXOXOXOXOXOXO

Peggy

Nu är Camilla och Sebbe på väg hit med sin fossil till hamster som vi ska ta hand om i två veckor. Hon är två år vilket är fett gammalt för en hamster. Men vi ska ta hand om henne som om hon vore vårt eget kött och blod!

FILMTAJM!

Nu ska vi kolla på resan till El Dorado och svulla matha fackazzz!!!!!

XOXOXXOXOXOXOXOXOOXOXOXXOXO


Fest, Ralle och Tilda, SHUFIFAN




























Sen pajade kameran!!
XOXOXOXOXOXO!

Wolverine!



Ser ni rivmärket i kortet? Det var jag som öppnade mina wolverineklor och klöste precis innan kortet togs i luften!! FACKING Najs! XOXO
/Christoffer

Glad alla hjärtans dag allihopa!

Och jag är ingen hater till denna dag! Kan bero på att jag har världens bästa flickvän som jag älskar och är så jävla kär i! Just nu sitter hon på soffan och gör armband, hon ser ut som ett troll i håret haha.
Hon fick ett kort av mig idag och en present!

/Christoffer

Gammalt men askul!



Spela först klipp nummer ett och sätt sedan på klipp nummer två! HAHA

Vissa saker är roligare än andra....


/ Lisa

Koolt!

Här är de 10 galna behandlingarna jorden runt!

Blotta dig i en gondol, kräla med ormar eller riv igenom kroppen med kaktus och tequila.

Över hela jordklotet finns nya och annorlunda, galna och bisarra span.

Vi har valt ut tio behandlingar som är något helt annat än de som finns på ditt närmaste badhus och hälsohem.

Massage för exhibitionister

Om du innerst inne är en exhibitionist kan detta vara något för dig. Rofullt vaggad i en gondol blir du både blottad och knådad på samma gång. Ja, kanske även utblottad, för billigt är det inte. När anrika lyxhotellet Hotel Cipriani i Venedig ville hitta på något alldeles extra för att fira sitt 50-årsjubileum blev resultatet vad hotellet själv kallar ”världens mest dekadenta massage”. Och du behöver inte vara rädd för att bränna dig. Massageoljan innehåller solkräm som skydd mot solen.

Var: Casanova Spa, Hotel Cipriani, Venedig, Italien.

Pris: Cirka 4 400 kr för 40 minuters behandling.

www.hotelcipriani.com




Bli yngre med tequila

Den mest riviga av de tio utvalda behandlingarna. Saften från pressad och jäst kaktus blandas med tequila som sedan kletas in över din kropp. Effekten påstås vara föryngrande, nykterheten garanteras inte.

Var: På Apuane Spa på Four Seasons Resort i Punta Mita i Mexiko.

Pris: Cirka 1 300 kr för 50 minuters behandling.




Mums, en förhårdnad!
Låt fiskarna käka på dig

Den här behandlingen är fina fisken för den som har en önskan om att få tjänstgöra som mat. Fiskarna som mumsar på din hud tillhör arten Garra Rufa Obtusa och är en sorts små karpfiskar. Tack vare att de gillar gammal människohud får de numera jobba extra som hudterapeuter på exklusiva spaanläggningar.

Var: Sampuoton Fish Spa i Selangor i Malaysia eller Dr Fisk & Nail Spa i Malmö.

Pris: Cirka 650 kr för en helkroppsbehandling.

www.sampuotonspa.com

www.doktorfisknailspa.se


Bli kramad av ormar

Snacka om ormgrop. Visserligen är reptilerna giftfria, men den som har ormskräck bör nog ändå undvika Ada Baraks spa i Israel där en klase ormar placeras på kunderna. Just nu är resor till Israel tveksamma av flera skäl så ormarna får nog vänta. Men efter att nyhetsmagasinet Time har gjort ett reportage om ormgropen är det många israeler som kommer hit för att njuta av den avslappning man bara sägs kunna känna när man kramas av ormar.

Var: Ada Barak’s Carnivorous plant farm, Talmei Elazar, Israel.

Pris: Cirka 650 kr för en behandling.



Gnugga ansiktet med bajs

Förr behandlade japanska skådespelare och geishor sina ansikten med näktergalsbajs för att hindra åldrandet av hyn, nu är det miljonärer som betalar dyrt för att få fågelbajs gnuggat i ansiktet. Ett lyxspa på Hawaii erbjuder behandlingen som bygger på gamla japanska traditioner. Fågelspillningen innehåller ett enzym som ska göra underverk för hyn.

Var: Diamond Wailea Spa, Maui, Hawaii.

Pris: 4 500 kr

www.diamondresort.com



Isande skönt

Tre minuter i en stor frys med cirka 110 minusgrader ger kroppen en chock som har undergörande verkan. Under behandlingen skyddas händer och fötter av vantar och sockor för att inte frysa fast. Köldterapi lindrar olika led- och muskelbesvär, stressymptom och hudproblem. Dessutom sover man gott efteråt.

Var: Haikko Herrgård och Spa, utanför Borgå i Finland.

Pris: Cirka 275 kr för en behandling.

www.haikko.fi




Gyllene behandling

De gamla egyptierna hade en guldidé som i dag lockar Hollywoods stjärnor till ett spa i Kalifornien. En mask av guldstoff läggs över ansiktet och resultatet är en hy som får extra lyster.

Var: Veronica Spa and Skin Care Center, Malibu USA.

Pris: 3 200 kr för 90 minuters behandling.

www.veronicaskincare.com




Njut av tio händer

Tio händer letar sig över kroppens alla vrår och resultatet är en njutning som inte går att beskriva. Behandlingen kallas ”Diece Mani” och förekom på de syndfulla badanläggningarna under den gamla romartiden, nu finns den också på Ceasars Palace.

Var: Qua Spa på Caesar’s i Atlantic City, USA.

Pris: Cirka 4 000 kr.

www.caesarsac.com




Bada i bärs

Drömmen för alla pilsnergubbar går nu att förverkliga på ett litet familjebryggeri i Tjeckien. Att bada i öl påstås vara bra för blodcirkulationen. Och huden befrias från slaggprodukter. Tro det om du vill. Efter tjugo minuters stärkande bad i varmt öl slinker i alla fall en svalkande pilsner väldigt bra ner i magen.

Var: Chodovarbryggeriet i Chodova Plana, Tjeckien.

Pris: Cirka 200 kr, en flaska öl att dricka ingår.

www.chodovar.cz






Vin gör dig fin

Att bada i vin under två och en halv timme är rena föryngringskuren, i alla fall enligt fransk forskning. En inpackning av druvkärnor gör hyn pigg. Kroppen gnuggas med olja från vindruvekärnor som innehåller antioxidanter och andra ämnen som ska motverka åldrande.

Var: Park Hotel Bad Salzig, vid Baden-Baden i Tyskland.

Pris: Cirka 1 300 kr för 2,5 timmes spabehandling med vintema.

www.park-hotel-online.de



Källa

/ Lisa


Albin Noreen vilken far du kommer att bli!

Min bästa vän Abbe kommer att bli far jag tycker att ni ska skicka ett grattis sms till honom - 0761666800
/Christoffer

Något för er fuckerz


/Christoffer

Öm

Är så jävla öm i kroppen efter gårdagen i Enköping, har fått linda handleden. Känns så jävla bra med skateboarden nu så nu måste bara kroppen hänga med, speciellt knäna! Stay in School Kidz, XOXO.
/Christoffer

Skate Enköping






Garageday

Mazeltov Garageday from Mazeltovpodcast on Vimeo.


Dagens Funchat


KÄK!

WAZZUP Bowlers? Nu ska jag och Lisa käka, imorgon blir det Enköping för att skejta! Men först ska jag hjälpa Lisa med något uppdrag och sen ska vi fika på mitt fasters konditori i Östhammar! XOXO

/Christoffer


Fick världens bästa alla hjärtans dag present!!

Min älskade flickvän (som är så jävla bäst i världen) gav mig VÄRLDENS SNYGGASTE KLOCKA i alla hjärtans dag present! Jag fick den i förskott eftersom hon inte kunde hålla sig, haha. Ni haters där ute önskar säkert att ni hade min flickvän. Tyvärr, ät skit och dö för hon är min! XOXO

/Christoffer



Wazzup Haters!

Kolla in mazeltovbloggen! HÄR! Lisa har för övrigt gjort layouten! XoXo Haters.
/Christoffer

Skejt Uppsala

Idag försvinner Lisa iväg och dejtar mystiska snubbar och jag drar runt och skejtar i Uppsala! XOXO


Haha ensam!? No Shit!


Orkade inte Censurera! Sorry Liam.

Klipp från Outsiders om Elallergiker

Haha sån jävla pyskosbrud! Det var hon som hade dom roliga anfallen. Det dom ska försöka visa här är hur stark och glad hon ändå är fast hon lider av den obotliga sjukdomen elallergi! Helt jävla random har hon bytt om och dansar inför någon bonde (som man inte ser i klippet). Ni kan se hela avsnittet HÄR på kanal5play.


Dagens Funchat


När du tröttnat på dom gamla jeansen!

Jag tröttnade på ett par av mina jeans, då klippte jag hål i dom. Nu blev jag genast kär i dom igen. XOXO

/Christoffer


Sitter och lyssnar på ett gammalt Judas Priest album

KILLING MACHINE, lyssna HÄR! Plocka fram dom slitna jeansen och rufsa till håret!

/Christoffer

Börjar bli gammal....

Idag när jag och Christoffer skulle gå in på stationen så stog det en ung kille, en så kallad ungdom, och rökte precis vid ingången så jag gick in i ett jätte stort rökmoln. Jag vänder mig om och skriker: "STÅ FÖR FAN INTE VID INGÅNGEN OCH RÖK DIN DUMMA JÄVEL!!!!!" Jag möts av en jätte förvånad, ledsen och rädd blick. Enligt Christoffer så började han gråta, men det är fan lite overkill... Haha seriöst, vilken jävla surkärring jag har blivit ;(
/ Lisa

Elallergi?!

Jag och Lisa sitter och asgarvar åt personerna i outsiders som påstås lida av elallergi. Vilket jävla skitsnack, det finns absolut inga bevis för att detta existerar och jag tror själv personerna som lider av detta bara är paranoida och rädda för el. Detta är snarare en pyskisk sjukdom än en fysisk. Det roligaste var tjejen som jobbade på bibliotek och satt sig vid en dator och fick helt plötsligt "sjukdomen". Hon googlade elallergi och gav sig själv diagnosen "elallergiker". Hennes pojkvän fick 1 månad senare samma sjukdom! Vilket sammanträffande. Haha eller hon som fick ett anfall!! Vilken jävla skådespelare! Haha eller den här killen som pratar som en zombie och har omringat lampknappen med aluminiumfolie! Ingen läkare i hela världen skulle ge diagnosen "elallergiker", vilken jävla bluff!

/Christoffer


Funplanetstories

Funplanetstories är en blogg som två av mina vänner har skapat, jag går alltid in på den och får mig ett gott skratt! Kolla in bloggen HÄR!


Skeppargatan

Ni måste kika in på mina kompisars otroligt spårade blogg! De lever ett riktigt singelliv med en massa festande! Man blir alltid lika förvånad över allt som händer där borta (naat). Det är allt i från att supa bort mobiler, kamera, bankkort och ja, till och med sig själva!
Skeppargatan förfaa-aaan!!
/Lisa

Skejtad

Nu är jag färdigskejtad, skejtade med Tim, Abba och Rocky! Gick asbra! Finns tyvärr inga bilder från kvällen.
/Christoffer

Vinnaren i tävling #2

Vi har fått en vinnare i tävlingen om vem som skiter mest av oss två vilket belönas med en länkning! Nu kommer du helt klart att bli sveriges nästa storbloggare när du får slls våra läsare!
Grattis ABBA!
http://bimboabba.blogg.se/

Alla hjärtans dag

På söndag så är det alla hjärtans dag och dagen efter så är det min och Christoffers månadsdag. Så någon av dagarna så ska vi gå och äta på Plock. Det blir antagligen på måndag då det nog inte kommer vara lika mycket folk där.

Det är "alltid" en lika klurig fråga om vad man ska ge sin partner på denna "kärleksfulla dag". Visst, det är en mysig dag, som vilken dag som helst alltså! Det är så otroligt överkattat så det inte är sant! En dag för företagen att tjäna en rejäl extra summa pengar helt enkelt.

Det räcker med att man ger sin partner en smäll på käften och säger att han/hon fan ska vara glad för vad den har! Så nu vet du vet vad du har att vänta dig älskling! <3
"Hjälp min fru slår mig"
/ Lisa

Löööööööve

Nu ska jag gå över från att nörda framför datorn till att nörda framför tv:n istället. Snart blir det popcorn också! MUMS!

Jag längtar galet mycket tills Christoffer kommer hem igen. Ja jag erkänner, jag är löjligt jävla kär! Men det är nog ingen direkt nyhet för någon skulle jag tro!


Gravid/mammabloggar

Sitter som vanligt och kikar runt bland massa gravid- och mammabloggar. Får också som vanligt sådär ont i magen och mår illa, men jag kan ändå inte sluta läsa. Samtidigt som jag mår mer och mer illa så är det så otroligt intressant.
/Lisa

Wää

Jag ville jätte gärna följa med till Enköping men Gabba sa till 10 min innan bussen skulle gå. Jag låg fortfarande kvar i sängen och hade inte ätit något så jag var skitirriterad. Så kändes inte direkt som att det var någon idé att skynda sig och hänga med eftersom jag bara skulle vara ett monster. KUL!! Verkligen...
/ Lisa

Skejt

Det blir skejt i Enköping idag, dock utan Lisa :'(.

Fest hos Sebbe

Idag satt jag och Lisa fart på styltorna och drog hem till sebbe och drack bärs och annan alkoholhaltig dryck.

Jag och Carl Rocky "Andreas"

ABBA

Huvud och Tim

SOFFAN! Philip, Lisa, Camilla och Sebbe. ( Soffan är Björn och Bennys gamla!)

Det hände mer saker men det hamnade inte på bild.

Tips

Har ett tips på en rolig sida man kan hänga på när man är själv/har tråkigt eller helt enkelt när ens partner är och skiter.
http://www.coolstuff.se/
BALL

/ Lisa

Tävling #2

En av oss skiter asmycket! Vem skiter mest?

Lisa eller Christoffer?

Den som gissar rätt först får en länk på här på bloggen..

Dannebloggen

Dannebloggen är en så jävla underhållande blogg som vi följer. Försökte för någon vecka sen adda honom på facebook men fick inget svar. Så Danne om du läser detta så kan du väl adda mig som kompis. Vore grymt!

/Christoffer

Band..

När vi åkte hem från Enköping så frågade Ralle mig när vi skulle börja skapa musik tillsammans. ASBRA IDÉ! Jag sa att enda problemet är en replokal men det kan vi ha fixat nu. Lokalen som min grymma morsa lånade ut till oss på Abbes födelsedag kan vi kanske ha som replokal. Frågade mamma idag på facebook om vi kan börja hyra den, men mamma du kanske läser bloggen och då kan du väl bara lämna en kommentar och ge oss svar. Tack!

/Christoffer

Wolfmother Cosmic Egg

Är ett jävla asbra album som jag tycker ni ska LYSSNA IGENOM! Och inget jävla slarvlyssnande.. Ni kan lyssna på albumet HÄR!


Nya Facebook layouten!!

Lisa loggar in på sin facebook och så har dom gjort en ny läcker layout. Den var trivsam och smart. Yes tänker jag, men när jag loggar in så har jag samma gamla jävla skitlayout. Fan!! Jag är alltid sist med att ha det nyaste. Ruttet.. Får väl bara vänta och se om facebook väljer att ge mig den nya layouten. Riktigt ledsen är jag i alla fall..

/ Christoffer

Toppen Fredag!!

Vi ligger i sängen och slöar. Christoffer spelar Gh wt och jag ligger och läser gravidbloggar(!?). Väldigt kul.. Mår ju inte direkt bättre av det, får alltid så ont i magen när jag ser de stora magarna med bristningar. Men klart man längtar tills den dagen man själv är redo och ska ha barn. Märks att jag är rätt uttråkad, otroligt intressant inlägg. Snart ska vi kolla på en film och jag vill äta popcorn!!!! Men jag mår så illa så det kommer nog inte gå så bra. Skit!
/ Lisa

Guitar hero world tour

Vi sitter och spelar gh wt och Christoffer skyller sina gaser på vibrationerna i gitarren. YEAH RIGHT!!

tards

/ Lisa


Tävling #1

Vem döljer sig på bilden?

Den som gissar rätt först får min spya som snart kommer komma upp efter det ubergoda ägget.

Har gått och laddat hela dagen för er skull

/Lisa


MUMS

Jag tog nyss en tugga av ett gammalt ägg. Tyckte konsistensen var annorlunda men brydde mig inte om det, vilket jag borde ha gjort. Fyfan vad det smakade, det blev helt grynigt i munnen och där fick det inte stanna så länge..

/ Lisa


Bilder Enköping

Jag och Lisa

Ralle försökte på sin dubbelflip hela kvällen!

SEBBE(keps)

Rumpa

Jag och unge

Lisa och jag! <3

Camilla var också med men det finns ingen bild på henne.


Sk8a Enköping.

Vi drar och sk8ar Enklöpling idag! Fy fan vad vi kan uppdatera bloggen med bilder sen!

"Det feta paret"

Vi säger att vi ska träna. Innan så äter vi en varsin extra stora portioner kebab. Blir så mätta och trötta att vi inte orkar träna så vi åker hem och säger att vi kör sänggympa istället. Men när vi kommer hem så sätter vi oss vid en varsin dator och nördar så länge att vi blir helt svettiga och trötta så vi somnar.

Inom en snar framtid så kommer enligt mina studier vårt sexliv vara helt dött och vi kommer väga 100+.

Lisa


Christoffer


JR?


Vader
/ Lisa

OPERATION FANTA!!!

Nu ska vi ninja ner som ninjor och hämta en Fanta och en banan!! Ifall vi överlever så ska vi ninja oss upp för trappen igen och ninja ner i sängen och kolla på en film som två stolta ninjor! Did you get it? NINJA STYLE!!!
/ NINJA Lisa!!

Psykoshund!

Jävla psykoshund, stackars Jack Russel! :(


BLOGGFAN

Jag hatar den här dumma bloggen. Alltid när Christoffer skaffar en ny blogg så är det ALLT han pratar om och han ska alltid uppdatera med "SUPER BRA INLÄGG" men de SUGER.

/ Lisa


Under kategorin Popcorn

Kommer alla filmer vi vill se eller har sett hamna!

jag vill tex se två filmer just nu!

Clash of the titans



och Wolfman

/ Christoffer


Chris Solo

Jag älskar den här bilden Lisa gjorde åt mig! Det är mitt ansikte inklippt på Han solo i stormtroopers dräkt. Jag är nästan lite stolt över mig själv när jag se den här bilden, kolla hållningen och allt.

/ Christoffer


Paus..

Jag har haft en "break" från skateboarden i nästan 2 år nu men är så jävla sugen att sätta igång igen. Snart är våren här i Uppsala och då ska jag åka som aldrig förr igen. Efter 2 veckor så är man nog i toppform igen!


Bilder från när jag var som bäst för 2 år sen.

/Christoffer

Saloon-musik

Försökte skapa en sån här cowboy-saloon stämning hemma hos Lisa!


Haha jämför med den här killen!

/ Christoffer


Krubb

Lisas pappa har varit på något politiskt möte, det bästa med det är att han har tagit med sig smörgåstårta-rester hem till oss. En hel längd fanns kvar! Ena halvan åt vi igår och ena åt vi nyss!


/ Christoffer

Gammalt klipp!


Klippet är på när vi kidnappar vår vän Abbe.
/ Christoffer

Chewie

 

/ Lisa


Läkerol Salvi


Är det bara jag som älskar Läkerol med smaken salvi? Jag brukar köpa två paket och smälla i mig dom inom en timma. Kruxet är bara att jag får så jävla ont i magen efter (haha). Jag funderade på varför man fick ont i magen av dom oskyldiga goda pastillerna, så jag läste på paketet och där stod det: "Om du äter för många så kan det ha laxerande effekt." Helvete! Får sluta med att smälla i mig två paket.

/Christoffer

Parkour

Ralle visar vägen i Parkour!


RSS 2.0